Fikaboxen ska förändra Sveriges fikakultur!

Maria har under sina fem år i branchen sett hur fikakulturen har förändrats i Sverige. Allt fler suckar när de ser bullen, inte på grund av smaken men för att vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss. Antalet glutenintoleranta har ökat de senaste tjugo åren och sockret, det vita guldet har länge dominerat fikavärlden men nu är det dags för förändring. Tack vare dadelns intåg och mer kunskap om glutens påverkan har jag skapat det perfekta hälsosamma fikat. Sockret ersätts med dadelns hjälp som ger en härlig söt smak samt bidrar till bättre matsmältningen tack vare högt fibrer innehåll, c-vitamin, kalcium, a-vitamin och som att det inte var nog med det är dessa små söta underverk kolesterolfria och innehåller många goda fetter för kroppen.

På Livsmedelsverkets hemsida står det att i Sverige har andelen vuxna med fetma fördubblats sedan 1980 och att idag är över hälften av männen och en tredjedel av kvinnorna överviktiga. Vidare står det att en stor del av arbetstagarnas matintag sker på jobbet som i sin tur kan påverka deras arbetsprestation. Personal som äter bra mår bättre, detta är ett faktum. Vi hjälper er med detta genom att leverera god men näringsrikt fika direkt till kontoret! 

Kocken i klackar står upp för allas rätt till fika! Fika i Klackar Boxen ska förändra Sveriges fikakultur! Bullen ska få sällskap av ett nyttigare alternativ för dem som är allergiska, hälsosamma eller nyfikna att smaka på någonting nytt.

Med höga klackar och ett gott humör levereras fikat direkt till ert kontor. Ljudet av klackar kommer förevigt förknippas med Guilt Free Fika!